O nas

Marko kotnik

Že od nekdaj se mi je zdelo ustvarjanje nečesa novega in inovativnega zelo zanimivo. Poleg tega mi je ideja všeč, ker je pomembno, da ustvarimo mesto, kjer se zbirajo preverjeni in kvalitetni zapiski, hkrati pa tiste, ki se za zapiske potrudijo, nagradimo.

Ta ideja mi je bila zelo všeč, saj rada delam na projektih in se izobražujem tudi izven šole. Sem mnenja, da, mora človek neprestano rasti in se učiti, drugače ni zadovoljen.

Koronakriza nam je prinesla dovolj prostega časa, da se naučimo česa novega. Izkoristil sem priložnost, saj sem si vedno želel ustvariti nekaj in sodelovati pri kakšnem projektu. V prostem času pa rad programiram in ustvarjam posnetke.

NAŠA ZGODBA

Izbruhnila je koronakriza. Vsi smo se znašli v še ne poznani situaciji.

Sedaj imamo čas za razmislek in mogoče si po tej krizi ustvarimo boljši svet. Pred tem smo ljudje večinoma samo hiteli in nismo posvečali toliko pozornosti soljudem, zdaj pa, ko smo ujeti v svojih domovih, lahko več časa namenimo za sočutje in dobra dela.

Tako smo tudi mi hoteli nekaj prispevati in naredili spletno stran zapiski.si za pomoč dijakom pri učenju. Sedaj ko ne moremo v šolo je tudi snov nekoliko slabše razložena ali pa sploh ni. Nekateri učenci se sami zelo težko znajdejo, oziroma niso pripravljeni vložiti toliko časa in truda, saj imajo še druge obveznosti. Zato smo naredili stran, kjer so vsi zapiski zbrani na enem mestu. To je velik prihranek časa, saj ni potrebno pregledati vseh zvezkov, učbenikov, e-učbenikov … Hkrati pa so na tej strani zbrani samo kvalitetni zapiski, saj vse zapiske pred objavo pregledamo.

Zelo bi bili veseli vaše pomoči pri objavljanju zapiskov, kajti tudi vi lahko tako prispevate k lažjemu učenju dijakov. Za poslano se vam že v naprej zahvaljujemo.

KIK ŠTARTER

POSEBNA ZAHVALA KIKŠTARTERJU

Zahvaljujemo se KIK štarterju, kjer smo obiskovali predavanja in razvijali to idejo. Še posebej bi se pa radi zahvalili našemu mentorju Sandiju Muheljiču, ki je že od začetka verjel v nas in našo idejo.

Pridruži se skupnosti

Naš namen ni samo, da ustvarimo platformo za deljenje zapiskov, ampak bi radi tudi, da bi si dijaki med seboj pomagali na forumu. Dobrodošla so vsa vprašanja  povezana s šolo in snovjo, še bolj pa bomo hvaležni tistim, ki bodo na ta vprašanja odgovarjali. 

KONTAKT:

Tukaj nas lahko kontaktirate z vsemi vprašanji ali če želite izvedeti več o nas.

    Marko Kotnik: marko.trikotnik@gmail.com

    Žan Javornik: azanjavornik@gmail.com 

    Neli Supej: neli.supej@gmail.com